top of page

 

 

de Arabisch-Irakese keuken

 

 

Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met Kanar Al-Mahraji. Kanar is geboren in Bagdad, Irak en woont sinds 1996 in Nederland. Na haar studie in Leiden en buitenlandse reizen heeft ze zich helemaal gericht op het Irakees koken zoals ze dat van haar moeder en grootmoeder geleerd heeft. 

​

Tijdens deze kookworkshop leer je Arabisch gerechten maken met ingrediënten die gewoon in de Nederlandse schappen liggen, zoals tuinbonen, dille, aubergine, rijst, snijbiet, koriander. Je zal ook kennis maken met ingrediënten zoals okra, droge tuinbonen en sumak.

 

Een interessante en kleurrijke keuken!

​

Nieuwe data: Nog geen nieuwe data voor 2024 beschikbaar

Starttijd: 17.30 uur

​

Maximaal 12 deelnemers

​

​

Thema inschrijf-workshops

 

 

de Italiaanse keuken

 

 

Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met Roberta Magri. rOBERTA IS GEBOREN IN Varese, een mooie stad in het Noorden van Italië,in de buurt van het Lago Maggiore en Lago di Como. HAAR PASSIE VOOR DE ITALIAANSE KEUKEN WIL ZE GRAAG MET EEN IEDER DELEN.

​

Je gaat kennismaken MET MAKKELIJKE ITALIAANSE

recepten die je culinair zullen verassen.
Ideaal voor wie niet veel tijd heeft, maar graag IEDERE dag van de italiaanse keuken wil genieten.
Tijdens deze workshop bereiden we drie complete menu's (ieder menu bestaat uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert)
Recepten die eenvoudig en makkelijk ZIJN ZODAT JE DEZE thuis nog VAAK ZULT bereiden!

 

 

 

 

bottom of page