top of page

Een avond bij cayenne!

een warm welkom met een glas Cava en een lekker hapje.

Dan volgt het wegwijs maken in de keuken van Cayenne en het samenstellen van de kookteams.

 

Het bereiden van de verschillende gerechten zal ongeveer 1 à 1,5 uur in beslag nemen. hierna is het tijd om te genieten van jullie eigen creaties. tot slot schenken we een kopje koffie of thee.

 

Tijdens het diner schenken we onze heerlijke witte en rode huiswijn. bier en frisdrank is aanwezig en karaffen water staan altijd klaar.

 

voorbeelden van onze kookworkshops:

  • Italiaans

  • proef het seizoen!

  • Vietnamees

  • Indonesische rijsttafel

  • tapas 

  • Aziatisch

  • Help! Op kamers (studenten workshop)

Prijs: vanaf €75,- p.p. all in (incl. BTW, voor bedrijven excl. BTW)

Prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers en keuken.

Duur: 4 uur

Aanvangstijd: we beginnen op het door jullie gewenste tijdstip

Uiteraard kun je ook zelf een avondvullend programma samenstellen waarin je zelf de tijdsduur en het menu bepaalt. Wij denken graag met je mee!

 

Voor meer informatie over de invulling, het aantal deelnemers en andere vragen kun je contact met ons opnemen.

Inschrijfkookworkshops:

KOOKWORKSHOPS VANAF 1 PERSOON

Ben je met een klein gezelschap of wil je zelf een kookworkshop van Cayenne bijwonen? Eén keer per maand organiseren wij een open kookavond waarin we 4 gangen met een thema koken. Tijdens deze gezellige workshop deel je de keuken met anderen.

 

HOE ZIET DE WORKSHOP ERUIT

een warm welkom met een aperitief en een lekker hapje. vervolgens introduceren we het 4-gangen menu dat jullie gaan bereiden. in teams van 3 à 4 personen ga je aan de slag. wij zullen jullie, waar nodig, begeleiden en geven uitleg over de kooktechnieken en bereidingswijzen.

 

Na ongeveer anderhalf uur koken  is het tijd om te genieten van jullie eigengemaakte gerechten. Tussendoor ga je nog even kort de keuken in voor de laatste handelingen aan jouw gang. We sluiten de avond af met een kopje koffie of thee. Tijdens het diner wordt bier, frisdrank, water en wijn geschonken.

 

Alle recepten zijn digitaal beschikbaar zodat je thuis nog een keer kunt nagenieten.

 

de Arabisch-Iraakse keuken lees meer

de Italiaanse keuken, "Iedere dag Italiaans" lees meer

 

TIJD: 17.30 uur - 21:30 (circa 4 uur)

 

KOSTEN: vanaf €85,- p.p. (incl. BTW, voor bedrijven excl. BTW) incl. aperitief met hapje, water, bier, frisdranken, huiswijnen, 4-gangen diner en koffie of thee na afloop.

 

N.B bij onvoldoende aanmeldingen behouden wij het recht om de kookworkshop te annuleren. U wordt daar tijdig van op de hoogte gebracht en de betaling zal direct teruggestort worden.

bottom of page